Solid Snake MGS2

Printen
Lifesize statue game area
solid snake carecaverhuur ols game lifesize statue game area
arcade 1987 mgs2 solid snake lifesize statue carecaverhuur gamearea huren huur verhuur comiccon. levensgroot
Solid Snake beeld huren gamearea props deco carecaverhuur
Beschrijving

Prijs is excl. 21% btw

Solid Snake MGS2 beeld oxmox muckle

Huur onze levensgrote held in je gamearea als deco

Ook voor hackathon, ict event, deco, comiccon, larp,

event met super heroes  / super helden ?

 Solid Snake lief size beeld kan in delen uit elkaar.

specificaties :hoogte ca 1.85.mtr. gemaakt van glasfiber op plaat.

  

Links: metal gear Snake huren verhuur te huur inhuren hollywood dc comic gameshop carecaverhuur

Wikipedia

Solid Snake (ソリッド・スネークSoriddo Sunēku) is de hoofdpersoon uit de Metal Gear-serie computerspellen. Snake maakte zijn eerste opwachting in het, uit 1987 daterende, Metal Gear en werd ontwikkeld door de bedenker van het spel, Hideo Kojima. Solid Snake is een spion en een geheim agent die werkt voor FOXHOUND, een fictieve spionage-organisatie. Snake wordt elke keer opgezadeld met de klus om de Metal Gear (een chemisch wapen) onschadelijk te maken. Solid Snake is een van de meest populaire computerspelpersonages geworden.

In elk spel, moet Solid Snake alleen optreden, waarbij hij wel wordt bijgestaan via zijn radio en walkietalkie door commandanten. Hij begint de spellen met alleen zijn vuisten, radio (die in latere spellen ook wel de "codec" wordt genoemd), verrekijker, een pakje sigaretten, en verder moet alles gevonden worden (zoals wapens en zijn gewaardeerde -verstoppen in een doos- aanval).

Tijdens de uitgave van de eerste Metal Gear deed Solid Snake nog het meeste denken aan een filmheld uit die tijd. Zo lijkt Snake op de verpakking van de originele Metal Gear, op Michael Biehn in The Terminator en in Metal Gear 2: Solid Snake heeft Snake wat weg van Mel Gibson (die onder andere speelde in de Lethal Weapon films). Solid Snake is zelfs vernoemd naar een filmheld: Snake Plissken, Kurt Russells personage in de film Escape from New York. Doordat dit één van Kojima's favoriete films is, leken latere versies van Snake steeds meer op het Plissken personage.

De NES portering van Metal Gear was een groot succes in Noord-Amerika en heeft er miljoenen opgeleverd. De opvolger, Snake's Revenge, werd ontwikkeld zonder de man achter Metal Gear, Hideo Kojima.